Nieuwe Menu kaart vanaf 2 maart

Inmiddels is 2023 alweer 2 maanden oud en is ons 5e jaar in Restaurant de Batterij bijna begonnen. Vanaf 2 maart voeren wij ook weer een nieuwe menu kaart in. Al onze menu kaarten op de website zijn inmiddels aangepast, neem vooral hier een kijkje en reserveer snel jullie plaats. 

Voorlopig zijn wij elke week van donderdag tot en met zondag geopend. Elke dag verwelkomen wij iedereen vanaf 12 uur voor een heerlijke lunch, borrel en/of diner. Wij houden voorlopig maandag tot en met woensdag de deuren gesloten. 

Vanaf de laatste week maart gaan wij ook weer open op de woensdagen met een leuke woensdag pannenkoekenmiddag voor iedereen die van pannenkoeken houdt in de Hoeksche Waard. Uiteraard draaien we dan vanaf die dag ook weer ons dinner. 

Zaterdag 6 mei zullen ons lusterum inleiden met een feestelijke avond, met onder andere muziek, lekker eten en uiteraard lekkere drankjes. Binnenkort komt hier alle informatie online waar o.a. de kaartjes gekocht kunnen worden. 

Maar mocht u met uw gezelschap, bedrijf of familie een vergadering, cursus of een borrel organiseren op 1 van de deze dagen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan graag op afspraak voor u open. Informatie kunt u hierbij aanvragen via ons contactformulier op onze website. 

Tot snel op Cote du Sas.