Feesten & Partijen

Verjaardagen, jubilea, of ongeacht wat de reden is voor een feestje. Restaurant "De Batterij" is de perfecte locatie voor jouw feest of partij.

Vier jouw feest op een unieke locatie

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw verjaardag, jubileum, of heb je iets anders te vieren? Onze prachtige zaal met uitzicht op de jachthaven van Strijensas en het Hollandsch Diep biedt alles wat je voor een geslaagd feest nodig hebt. Wij zorgen er samen met jou voor dat de zaal geheel naar wens wordt ingericht.

Jarenlange ervaring en catering van top kwaliteit

Wij hebben jarenlang ervaring in het organiseren van feesten en partijen. Geen groep is voor ons te groot! Wil je heel graag een feest geven op een speciale locatie, maar ben je bang voor hoge kosten? Wij bespreken heel graag de mogelijkheden met je. We komen er samen zeker uit! Ook met betrekking tot de catering ben je bij ons op het goede adres. Wij verzorgen catering van top kwaliteit en werken alleen met verse producten. Wil je de catering laten verzorgen bij je thuis of op een andere locatie? Ook dat kunnen we voor je regelen.

Oplossing op maat

Wij bieden je een oplossing op maat en proberen aan al jouw wensen tegemoet te komen. Dankzij de jarenlange ervaring in de catering, zijn wij gewend om grote groepen te bedienen. Onze prachtige zaal met uitzicht op de jachthaven en het Hollands Diep, is speciaal ingericht om jouw feest of partij te kunnen faciliteren en een nog groter feest te laten zijn.  We zijn gespecialiseerd in ontbijt, lunches en borrels! "Voor overwerkmaaltijden" kun je bij ons ook terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Wij helpen je graag met het organiseren van éen knalfeest! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar onderstaand nummer of door een offerte aan te vragen. Wij voorzien je graag van alle nodige informatie.

71ba1241-dfa2-4e5e-8dc8-03bf6624ca51.jpg
837803e2-3920-4d76-89a1-e9cd7acb6c68.jpg

Direct iemand spreken

Direct contact

Heeft u vragen over de catering, de mogelijkheden of ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen.

- feesten en partijen -

Offerte aanvragen