Trouwen

Wij maken jullie trouwerij pas echt af !

Ja wij willen! Jullie ook? 

Ja! Wij voelen ons keer op keer weer vereerd om een rol te spelen op de belangrijkste dag voor velen! Je trouwdag is immers een speciale dag met speciale mensen die tot op het kleinste detail perfect moet zijn. Wij kunnen bevestigen dat we meerdere bruiloften een stukje specialer hebben gemaakt en hopelijk gaat dat ook voor jullie bruiloft gelden. 

Restaurant de Batterij is een hele veilige optie om je bruiloft te vieren. Veilig omdat alle zorg van jullie in betrouwbare handen is, veilig omdat de locatie en faciliteiten geweldig zijn en veilig omdat ook wij wel weten hoe we een feestje kunnen vieren. 

Iets over ons? 

Uhmm oké! Wij zijn Restaurant de Batterij, gelegen aan het Hollands diep en de Striense oeverlanden. Wij is in dit geval ons 30-koppige team die allemaal liever willen feesten dan werken. Nee geintje natuurlijk, werken is gewoon een feestje! Zeker met een trouwerij in de zaal. Stuk voor stuk toppers die graag hun steentje bijdragen om jullie trouwerij écht onvergetelijk te maken. 

Zorgen, stress en meer? 

Wij zijn er net als jullie van op de hoogte dat er voor een bruiloft altijd veel geregeld moet worden. Daarom nodigen wij jullie bij nieuwsgierigheid altijd graag uit op de koffie. Fons zal jullie dan meenemen door het restaurant en de zaal waarna hij met jullie de wensen en behoeften op papier zal zetten. Alles zal worden kortgesloten in deze meeting waardoor we al jullie zorgen weg kunnen nemen. Het belangrijkste is namelijk dat we gaan proosten, dansen en genieten van deze onvergetelijke dag. 

Wat kunnen we nu doen? 

Als u geïnteresseerd bent in onze arrangementen, feestlocaties, ervaringen of andere zaken kunt u het beste even contact opnemen via de mail. Aan de hand hiervan zullen wij u contacteren met een uitnodiging voor koffie en een gesprek. Als het klikt kunnen we een vervolgafspraak inplannen of gelijk zoeken naar uw beeld van de ideale trouwerij. Alles zal tot op de detail verzorgt worden. 

Restaurant de Batterij verzorgt immers alleen een onvergetelijke trouwerij